MA-URI® – Az Élet Művészete

A MA-URI® Healing Arts ősi polinéz navigátori hagyományokon alapuló modern öngyógyító és önfejlesztő rendszer.

MA-URI® olyan eszközöket és alapelveket foglal magába, amelyek az öngyógyításunkat segítik, és azt, hogy képesek legyünk a saját életünket sikerrel navigálni, ahogyan azt az ősi polinéz navigátorok tették az ősi időkben a polinéz szigetvilágban. Ekképpen MA-URI® az Élet Művészete.

ma-uri_mit-jelent

Tamaki Maori Village, Rotorua (482795) by Robert Lindsell, CC

A MA-URI®-t Katja Fox és Hemi Fox 1990-ben alapította azzal a céllal, hogy egy olyan polinéz alapú öngyógyító és önfejlesztő rendszert hozzanak létre, amelyet a mai modern életünkben alkalmazhatunk, függetlenül a kulturális különbözőségeinktől. A MA-URI® Healing Artsban alkalmazott alapelvek és eszközök nagy része a hawaii kahuna és a maori tohunga hagyományokra nyúlik vissza.

A MA-URI® szó jelentése „fehér fény gyermekei”, „belső korlátoktól mentes ember leszármazottai”.

A név magában hordozza MA-URI® jelentését, üzenetét, hogy a MA-URI® által lehetőségünk van arra, hogy megszabaduljunk belső korlátainktól, gyógyuljunk és megtisztuljunk, és ennek köszönhetően leszármazottaink is tisztán, a múltbéli korlátoktól mentesen élhessék a saját életüket.

A MA-URI® rendszerének része a MA-URI® Bodywork, amely képes aktivizálni az öngyógyító erőinket az általa létrehozott energiatérben. A Bodywork egy olyan érintés alapú kezelési forma, amely különleges, hawaii stílusú táncmozdulatokon és a kezelés során alkalmazott maori fókuszon alapul, és ekként kötődik a polinéz hagyományokhoz. A MA-URI® Bodyworkről részletesen itt olvashatsz.

MA-URI® táncok nemcsak a fizikai testünket hozzák mozgásba, hanem egy különleges energiaáramlást indítanak el minden szinten. A táncok által lehetőségünk van kapcsolódni önmagunkhoz, életre kelteni a testünket, szabad áramlást engedni az érzéseinknek, és hozzáférni a saját belső tudásunkhoz. A táncokról bővebben itt olvashatsz.

mauri_40 mauri_14 tanc_18