MA-URI® Bodywork – Az érintés művészete

A MA-URI® Bodyworkben egyszerre van jelen az érintés, a zene és a tánc, és mindennek a finom, művészi összhangja.

Az érintés a zene ritmusára, hullámaira hangolódik. A kezelő mozdulatai tánclépéseken alapulnak, amely egy sajátos áramlást és energiateret hoz létre. A MA-URI® Bodywork egy olajos, alkarral végzett masszázstechnikán alapul, amelynek mozdulatai az óceán hullámait idézik.

mauri_12

Miért hívjuk Bodyworknek? 

A kezelést korábban MA-URI® rendszerében is masszázsnak hívták, ezért néhány fórumon még mindig előfordul, hogy MA-URI® érintését masszázsként emlegetik. Az idők során azonban ez az elnevezés változott annak érdekében, hogy jobban kifejezze azt, amiről a MA-URI® érintése szól.

A MA-URI® érintés jóval több, mint egy masszázs. A Bodywork során ugyanis nemcsak a fizikai testünk kapja az érintést, hanem a teljes egységünk, az emberi teljességünk.

Fizikai, érzelmi, mentális és szellemi szinten is megmutatja hatását, és segíti létrehozni a bennünk levő különböző síkok és energiaközpontok harmóniáját, kiegyenlítését.

A MA-URI® Bodywork egy olyan teret és energiaközeget hoz létre, amelyben kapcsolatba tudunk lépni önmagunkkal, aktivizálni tudjuk saját öngyógyító erőnket, és meg tudunk szabadulni mindattól, ami korlátoz minket a továbblépésben.

mauri_17

A MA-URI® érintés teljes elfogadás és szeretet: szavak nélkül segíti, hogy eljussunk önmagunkhoz, és előhívjuk azt az egységet, harmóniát, ami bennünk van.

Nézd meg ebben a videóban, hogy néz ki egy MA-URI kezelés:

Praktikus tudnivalók

mauri_28Hogyan készüljek a kezelésre?

A kezelésre előkészülni – az időpont-egyeztetésen kívül – nem szükséges. A kezelés során a haj valamennyire olajossá válhat, a szemfestéket pedig érdemes a kezelés előtt lemosni.

A kezelés ára: 12.000,- Ft

A kezelések helye: Hétholdház, Budapest II. kerület, Lövőház utca 24. félemelet 1. Térkép itt található.

A kezelésekre előzetes bejelentkezés szükséges az itt található elérhetőségeken.