MA-URI® táncok

MA-URI® nemcsak a Bodyworkben kel életre, hanem a táncban is, ugyanis a tánc a MA-URI® öngyógyító és önfejlesztő rendszernek szerves részét képezi. A táncokba mind a szabad tánc, mind a MA-URI® kötött táncok beletartoznak.

A MA-URI®-ban a tánc egy olyan lehetőség, amelyen keresztül önmagunkon dolgozhatunk: megélhetjük és kifejezhetjük az érzéseinket, kapcsolatba kerülhetünk valódi önmagunkkal, meghallhatjuk a belső hangunkat.

mauri_62

A MA-URI® szabad táncban megélhetjük milyen az, amikor az elménk helyett a testünk, a mozdulataink, a szellemünk vezet minket, és fejezik ki a bennünk levő érzéseket, áramlásokat, a bennünk zajló folyamatokat.

A szabad táncban megtapasztalhatjuk milyen valóban felszabadultan mozogni, áramlásban lenni, lebontani a saját korlátainkat és szabadnak lenni.

mauri_83

A MA-URI® kötött táncokat a maguk teljességében a MA-URI® képzések során lehet elsajátítani, azonban rendszeresen szervezünk a MA-URI® Magyarország csapatával együtt, illetve saját magunk is olyan MA-URI® szabad táncos alkalmakat, amelyre minden érdeklődőt sok szeretettel várunk.

Az eseményekről, workshopokról itt találsz további információt.