MA-URI® Képzés

A MA-URI® tréning egy olyan különleges, polinéz gyökereken és hagyományokon alapuló képzés, ahol elsősorban az érintést és a táncot használjuk a tudatosságunk növelésére. A MA-URI® tréning tehát nem egy egyszerű tánc- és masszázsképzés, hanem ennél sokkal több! Olyan kapukat nyit meg előttünk, és olyan eszközöket ad a kezünkbe, amellyel sikeresen navigálhatunk az életünkben, önmagunk tanítójává és gyógyítójává válhatunk!

DSC_0467

Mit tanulunk a képzés alatt?

A képzés során egyrészt megtanuljuk a MA-URI® táncokat, amelyek rendkívüli fejlesztő erővel bírnak. A szabad tánc által megtapasztalhatjuk a szabad, korlátok nélküli mozgás, a MA-URI® spirituális kötött táncok (“posture dances“) pedig egészen új lehetőségeket nyitnak meg előttünk. Ezek a táncok tanítanak, gyógyítanak, aktivizálnak, megnyitnak és repítenek: magasra és mélyre egyaránt. A segítségükkel olyan eszközt kapunk a kezünkbe, amellyel fejlődhetünk, változhatunk, gyógyulhatunk és általuk egészen új dimenziók nyílhatnak meg előttünk önmagunkról és a világról.

A képzés során a táncokon kívül megtanuljuk a MA-URI® Bodywork-öt vagy testkezelés, amely egy polinéz gyökereken és masszázstechnikán alapuló érintés. A MA-URI® mégis sokkal több, mint egy masszázs, ezért is nevezzük Bodyworknek. A MA-URI® érintés ugyanis a fizikai testen túl a lelkünket, tudatunkat, szellemünket is érinti, és ezáltal érzéseket, emlékeket, hiedelmeket….. A Bodywork során szavak nélkül, az érintés ereje által gyógyulhatunk, változhatunk és általa hatalmas változások léphetnek az életünkbe! Megszabadulhatunk mindazoktól a korlátoktól, amelyek akadályoznak minket a továbblépésben, a gyógyulásban, abban, hogy valóban a saját utunkat járjunk és kibontakoztassuk a bennünk levő hatalmas potenciált.

P1070536
A képzés során ezen kívül megismerkedhetsz a MA-URI® navigátori filozófia tanításaival, amelyek segítségével egészen új perspektívából nézhetsz a saját életedre! Ezek által olyan kulcsokat kapsz, amelyekkel új megoldásokat és utakat találhatsz.

Mi a képzés célja?

A MA-URI® képzés célja végső soron, hogy növelje a tudatosságunkat és olyan eszközöket adjon a kezünkbe, amellyel KÉPESSÉ VÁLHATUNK a saját életünk alakítói lenni, önmagunk tanítóivá és gyógyítójává válni, és sikerrel navigálni a saját életünkben!

Kiknek szól a képzés?

A képzés mindazoknak szól, akik olyan eszközöket szeretnének megtanulni és az életükbe építeni, amelyek képessé teszik arra, hogy sikeresen helytálljanak, navigáljanak a saját életükben, és önmaguk kezébe vegyék saját életük alakítását.

Ez a képzés pedig különösen Neked szól, ha

  • nem csak egy újabb egy napos önismereti kurzusra vágysz, hanem MÉLYREHATÓ VÁLTOZÁSOKAT szeretnél az életedben!
  • nem egy masszázs- és tánctanfolyamon szeretnél elvégezni, hanem az önmagadhoz szeretnél közel kerülni és mindahhoz, ami TE VALÓJÁBAN VAGY!
  • készen állsz arra, hogy valóban megtaláld a saját utadat és KIBONTAKOZTASD mindazt A POTENCIÁLT, ami Benned van!

jun23 2017 136

Hogyan épül fel a képzés?

A képzés egy különleges, több szintből és modulból álló, egymásra épülő, bentlakásos képzésen sajátítható el.

A MA-URI® tréning 3 egymásra épülő modulból áll.

A képzés I. modulja 4 szintből áll, amelyek a következők szerint épül fel:

  1. szint – 2 x 3 napos bentlakásos képzés
  2. szint – 2 x 3 napos bentlakásos képzés
  3. szint – 6 napos bentlakásos képzés
  4. szint – 7 napos bentlakásos képzés

Az I. modul elvégzésével elsősorban a MA-URI® Bodywork és a MA-URI® táncok technikáját tanulod meg, miközben megismerkedsz a MA-URI® navigátori filozófiával, annak alapelveivel, és azok saját életedre való alkalmazási lehetőségeivel. Az I. modul Magyarországon kerül megtartásra.

A II. modul 2 x 2 hetes bentlakásos tréning, amely csoporttól és létszámtól függően Magyarországon kerül megtartásra, vagy ennek hiányában Lengyelországban, illetve Litvániában van lehetőség annak elvégzésére. A képzést a MA-URI® Healing Arts és a dán MA-URI Institute alapítói, Katja és Hemi Fox tartják angol nyelven. A II. modul során az érzelmi tréning van elsősorban fókuszban, és a tanulók arra kapnak lehetőséget, hogy intenzíven dolgozzanak az érzelmi elakadásaikon, félelmeiken, fájdalmaikon, örömeiken, szomorúságaikon, álmaikon, kapcsolataikon, bátorságuk és erejük növelésén, felhasználva az addigra már elsajátított MA-URI® Bodywork technikákat, MA-URI® táncokat és MA-URI® alapelveket.

A III. modul egy 1 hónapos képzés Új-Zélandon, amelynek fókusza a szellemi kapcsolódásunk, képességeink fejlesztése, tudatosságunk növelése. Itt a fókuszban azoknak a képességeknek a kifejlesztése áll, amivel kapcsolódhatunk mindahhoz a mély megkérdőjelezhetetlen tudáshoz, ami bennünk van, és megadja a választ a kérdéseinkre, megmutatja az utunkat. A képzés során olyan kérdésekre találhatod meg a választ, hogy ki is vagy valójában, honnan jössz és merre tartasz, mi a feladatod az életben. A III. modul különleges helyszínen zajlik: Új-Zéland csodálatos természetének közepén, a maorik hagyományos, különleges ünnepekre és szertartásokra használt közösségi házában, a marájban (marae). Ezt a képzést is a MA-URI® Healing Arts alapítói, Katja és Hemi Fox tartják angol nyelven.

A képzésekről még részletesebben itt olvashatsz.

P1070382

A KÖVETKEZŐ KÉPZÉSÜNK IDŐPONTJAI:

MA-URI® tréning I. modul – 1. szint 

A 6 napos képzés időpontjai: 2017. szeptember  22-24., 2017. szeptember 29-október 1.
A képzés helyszíne: Életfalu Holistic Farm, Debercsény, Fő utca 5.
A képzés díja 95.000 Ft, amelyben benne van a szállás. A képzés során önellátók vagyunk, és saját alapanyagokból főzünk, így csupán az alapanyagok költségét kell megfizetni.

Ha augusztus 31-ig jelentkezel a tanfolyamra, akkor egy ajándék MA-URI kezelésben is részed lehet!

Amennyiben további információt szeretnél a képzésről vagy szeretnél jelentkezni, keress minket az itt levő elérhetőségeken.

MA-URI® Intézet II. és III. modul képzéseinek időpontját itt találod.