MA-URI® Képzés

A MA-URI® tréning pedig egy olyan különleges képzés, ahol megtanulhatod, hogyan vedd kezedbe az életed, és hogyan váljál a saját életed irányítójává, navigátorává. A MA-URI® tréning során megtalálhatod a választ arra, hogy ki is vagy valójában, mi a Te utad, honnan jöttél, és merre tartasz.

MA-URI® eszközeivel olyan tudatosságra tehetsz szert, amivel nap mint nap segítheted magad abban, hogy

…. a megfelelő döntéseket hozd,

…. elengedd azokat a félelmeket és fájdalmakat, amelyek akadályoznak a továbblépésben,

…. képes legyél VÁLTOZTATNI és instant módon alkalmazkodni a változó körülményekhez,

… megnyisd a SZÍVED, és megtapasztald a Benned levő végtelen SZERETETET,

… meghívd a Benned levő ERŐT és BÁTORSÁGOT, és megtapasztald, hogy mi mindenre vagy képes,

… elkezdj újra hinni az álmaidban, és meg is valósítsd azokat,

… Te legyél a saját gyógyítód, tanítód, navigátorod!

Mindezeket a képességeket, tudást és tudatosságot egy különleges bentlakásos képzés során tapasztalhatod meg és fejlesztheted ki magadban, ahol az aktivitás – a tanulás és a passzivitás – pihenés folyamatosan változik, megteremtve ezzel a képzés sajátos ritmusát. A képzés során elsajátítjuk a MA-URI® Bodywork és a MA-URI® táncok művészetét, és a MA-URI® Huna filozófia, a polinéz navigátorok ősi bölcsességét.

A MA-URI® tréning 3 egymásra épülő modulból áll.

A képzés I. modulja 4 szintből áll, amelyek a következők szerint épül fel:

  1. szint – 2 x 3 napos bentlakásos képzés
  2. szint – 2 x 3 napos bentlakásos képzés
  3. szint – 6 napos bentlakásos képzés
  4. szint – 7 napos bentlakásos képzés

Az I. modul elvégzésével elsősorban a MA-URI® Bodywork és a MA-URI® táncok technikáját tanulod meg, miközben megismerkedsz a MA-URI® navigátori filozófiával, annak alapelveivel, és azok saját életedre való alkalmazási lehetőségeivel. Az I. modul Magyarországon kerül megtartásra.

A II. modul 2 x 2 hetes bentlakásos tréning, amely csoporttól és létszámtól függően Magyarországon kerül megtartásra, vagy ennek hiányában Lengyelországban, illetve Litvániában van lehetőség annak elvégzésére. A képzést a MA-URI® Healing Arts és a dán MA-URI Institute alapítói, Katja és Hemi Fox tartják angol nyelven. A II. modul során az érzelmi tréning van elsősorban fókuszban, és a tanulók arra kapnak lehetőséget, hogy intenzíven dolgozzanak az érzelmi elakadásaikon, félelmeiken, fájdalmaikon, örömeiken, szomorúságaikon, álmaikon, kapcsolataikon, bátorságuk és erejük növelésén, felhasználva az addigra már elsajátított MA-URI® Bodywork technikákat, MA-URI® táncokat és MA-URI® alapelveket.

A III. modul egy 1 hónapos képzés Új-Zélandon, amelynek fókusza a szellemi kapcsolódásunk, képességeink fejlesztése, tudatosságunk növelése. Itt a fókuszban azoknak a képességeknek a kifejlesztése áll, amivel kapcsolódhatunk mindahhoz a mély megkérdőjelezhetetlen tudáshoz, ami bennünk van, és megadja a választ a kérdéseinkre, megmutatja az utunkat. A képzés során olyan kérdésekre találhatod meg a választ, hogy ki is vagy valójában, honnan jössz és merre tartasz, mi a feladatod az életben. A III. modul különleges helyszínen zajlik: Új-Zéland csodálatos természetének közepén, a maorik hagyományos, különleges ünnepekre és szertartásokra használt közösségi házában, a marájban (marae). Ezt a képzést is a MA-URI® Healing Arts alapítói, Katja és Hemi Fox tartják angol nyelven.

A képzésekről még részletesebben itt olvashatsz.

A következő képzésünk időpontjai:

MA-URI® tréning I. modul – 1. szint 

A 6 napos képzés időpontjai: 2017. február 17-19., 2017. február 24-26.
A képzés helyszíne: KISBERÉNY – Petőfi Sándor u. 37.
A képzés díja: 65.000 Ft. A szállás és az étkezés 5.000 Ft/nap.

Amennyiben további információt szeretnél a képzésről vagy szeretnél jelentkezni, keress minket az itt levő elérhetőségeken.

A képzést szervezi a MA-URI Centrum (www.ma-uricentrum.hu) és a MA-URIart (www.ma-uriart.hu).

Az esemény facebook oldala: https://www.facebook.com/events/708687072643150/

MA-URI® Intézet II. és III. modul képzéseinek időpontját itt találod.