Koru, a folyamatos változás és megújulás szimbóluma

  1. 2367693035_1fc2d7efa4_z

800px-Maori-rafter5.svg

A koru körkörös formája a folyamatos mozgást, a befelé tartó spirál pedig az eredethez való visszatérést szimbolizálja. A szimbólum tehát a folyamatos változásra, növekedésre, fejlődésre, a bennünk levő erőre és megújulási képességre emlékeztet minket, az új kezdetre, az új lehetőségekre, és arra, hogy mindeközben kapcsolatban maradhatunk mindazzal, amik mi valójában vagyunk és ahonnan származunk. Nem véletlen, hogy a MA-URIart logójául is a koru formát választotta 😉

Koru by FraserElliot, CC

Új-Zélandon egy erdőben sétálva könnyen megtalálhatjuk a pálmafát és megszemlélhetjük annak koru alakú új hajtásait. MA-URI® képzésünk során mi is ellátogattunk erre a csodálatos helyre, ahol a saját szemünkkel is láthattuk a koru szimbólumot a természetben a pálmafa új hajtásain.

A koru szimbólum a MA-URI® megértését is támogatja. A MA-URI® mint öngyógyítást, önfejlesztést támogató rendszer azt tanítja, hogy miként ébresszük fel a bennünk levő erőt, hogyan hívjuk meg a képességet a változásra, bontakoztassuk ki a bennünk levő teljes potenciált, és tegyük az életünk részévé a folyamatos növekedést, fejlődést. Sokszor ugyanis ragaszkodunk a meglévő dolgokhoz, mintákhoz vagy akár kapcsolatokhoz, munkahelyekhez, amelyek valamikor lehet, hogy segítettek minket, de idővel túlhaladottá váltak, és ma már inkább akadályokat gördítenek az elé, hogy valóban azt az életet éljük, amely boldoggá tesz minket. Ha képessé válunk részesei lenni az élet áramlásának, és a változásokat lehetőségként éljük meg, akkor felfedezhetjük mindazokat az ajándékokat, amelyeket az élet nekünk kínál nap mint nap.

2367693035_1fc2d7efa4_z

Amennyiben szeretnél elindulni ezen a fantasztikus fejlődési úton, amit a MA-URI® kínál, és részt szeretnél venni képzéseinken vagy valamely eseményünkön, ki szeretnéd próbálni a MA-URI® Bodywork kezelést, akkor keress minket bátran az itt található elérhetőségeken.

Fotó a poszt elején: Koru by FraserElliot, CC

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.