Gombos Réka

mauri_87Gyermekkorom óta a mozgás, a tánc mindennapos része volt az életemnek. Nagyjából 20 évvel ezelőtt ízületi gyulladásokkal korházba kerültem, ahol SLE-t, a test több szervét érintő autoimmun betegséget diagnosztizáltak nálam.

Ez az orvostudomány által nem gyógyítható betegség, gondosan beállított gyógyszeres kezeléssel karban tartható. A tüneteket erős gyulladásgátló gyógyszerekkel, szteroidokkal illetve immunszupresszív gyógyszerekkel kezelik. Ezt, mint megoldás már akkor, gyerekként sem tudtam elfogadni. Eleinte csak az ellenállás volt bennem, hogy én ezt a fajta terápiát, ami korlátozza az életemet, függőségbe kényszerít, nem fogadom el. Éveken keresztül jártam különböző alternatív gyógyászattal foglalkozó terapeutákhoz.

Volt több kezelés, amelyik segített a kezelések idejére, de igazán nagy változást nem hozott egyik sem az életembe. Az SLE rendszeresen fellángolt, korházi kezeléseket nem tudtam elkerülni. Ezek a fellángolások magas lázzal és erős ízületi gyulladásokkal jártak, ami miatt többször átmenetileg tolószékbe kényszerültem.

A sorsfordító találkozásom a MA-URI®-val egy véletlen folytán történt egy hangos fesztiválon.

Ekkor még nem sejtettem, mit adhat számomra. Az első MA-URI® érintés után úgy döntöttem, bejelentkezek kezelésekre.

A rendszeres MA-URI® kezelésekkel folyamatos változások történtek az életemben, szinte észrevétlenül. Átformálta a gondolkodásmódot, tudatosságot hozott az életembe.

MA-URI® varázslatos ereje nem csak testileg tölt fel, de a lélekre és szellemre is pozitív hatással van. Segít megismerni önmagunkat, felszínre hoz olyan dolgokat, amiket könnyedén a szőnyeg alá söprünk, elkerülve a szembenézést önmagunkkal, a világgal.

6 év alatt elvégeztem MA-URI® képzés mindhárom modulját, és a tanulás azóta is folyamatos.

mauri_23

MA-URI® varázsa a tánc és az érintés nyelvén jut el hozzánk és a hétköznapi életben bontakozik ki a hatása.

Amit igazán vonzónak találok ebben az öngyógyító rendszerben, hogy nincs verseny, nincs teljesítménykényszer. Bárki, bármikor elkezdheti és újrakezdheti, nem kell szerepelni vagy elvárásoknak megfelelni, valóban önmagad lehetsz.

Erre kalandra hívunk Benneteket!