Kurczewski-Tamás Zita

mauri_58Egy női betegség, az endometriózis hatására kezdtem el saját öngyógyítási utamat, így saját gyógyításom, gyógyulásom során találkoztam a MA-URI® Healing Arts öngyógyító és önfejlesztő rendszerrel.

A jogi pályán dolgozva sosem gondoltam volna, hogy a betegség, amivel találkoztam mennyire meg fogja változtatni az életemet: a gondolkodásmódomat, az életszemléletemet, az életmódomat.

2013-ban volt egy műtétem, de a kezdetektől fogva elhatároztam, hogy természetes úton szeretnék gyógyulni, mesterséges hormonkészítmények nélkül, megteremtve a női egyensúlyomat, immár endometriózis nélkül. Megváltoztattam a teljes életmódomat, és elkezdtem kitanulni az egészséges életmód alapjait.

Ekkor kezdtem MA-URI® Bodywork kezelésekre járni, és néhány hónappal később elkezdtem a MA-URI® tanfolyamot.

Még nem értettem pontosan, hogy miről szól ez a rendszer, és nem tudtam, hogy milyen kapukat fog megnyitni előttem, de azt éreztem, hogy ez egy lehetőség arra, hogy intenzíven dolgozzak magamon, és a gyógyulásomon.

A MA-URI® tanfolyam ugyanis rávezet arra minket, hogyan legyünk képesek a kezünkbe venni életük irányítását, és hogyan navigáljunk sikeresen a saját életünk óceánján. A táncokon és a testkezelések megtanulásán keresztül olyan elveket, hozzáállást lehet elsajátítani, amely az élet területén mindenhol alkalmazható.

MA-URI® megtanítja önmagunk gyógyításának, önmagunk megváltoztatásának a képességét: hogyan hagyjuk hátra mindazt, amire már nincs szükségünk, hogyan szabaduljunk meg mindazoktól a fájdalmainktól, félelmeinktől, belénk rögzült mintáinktól, amelyek akadályoznak minket a változásban, a gyógyulásban és a továbblépésben.

mauri_32

Először Magyarországon végeztem el az 1. modult a MA-URI® Centrumban, majd a MA-URI® Institute képzéseiben vettem részt, ahol a rendszer alapítóitól, Katja és Hemi Foxtól tanulhattam. 2014. nyarán elvégeztem a 2. modult Lengyelországban és Litvániában, majd 2015. februárjában a 3. modult Új-Zélandon, ahol licenszet kaptam a MA-URI® Healing Arts gyakorlására, majd 2016. októberében MA-URI tréner lettem.

MA-URI® csodája megérintett a táncain, az érintésen, a tudáson és az általa lehetővé tett fejlődési úton keresztül. Segített a gyógyulásomban, az új egyensúlyom megtalálásában, és abban, hogy megváltoztassam az életemet, az élethez való hozzáállásomat, a szemléletemet.

Szeretném megosztani MA-URI® csodáját mindazokkal, akiket hív és megérint MA-URI® világa a táncon és az érintésen keresztül.

endo-logoEzen kívül elhivatott vagyok abban, hogy mindazt a tapasztalatot és tudást, amelyet a gyógyulási és öngyógyítási utam során megtapasztaltam minden lehetséges formában továbbadjam. Éppen ezért indítottam el 2014. végén az Endosegítő blogot, amely a női egészséggel foglalkozik, és különösen az endometriózissal érintett nők számára kíván segítséget nyújtani a gyógyulás érdekében, valamint ennek a keretében rendszeres kurzusokat szervezek mindazoknak, akik egy egészségesebb étrenddel, életmóddal is szeretnék támogatni az egészségüket.